Better Finance B.V.
Zo maakt u de juiste keuze
Stacks Image 339
Michiel Bijman
+31 6 21 43 68 58 /
michielbijman@betterfinance.nl

Michiel is sinds 2006 ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent (AA). In 2009 heeft hij de titel Register Belastingadviseur behaald. Tijdens het werk als openbaar accountant heeft hij bij veel verschillende typen ondernemingen ervaring opgedaan op het gebied van finance. In zijn rol als adviseur heeft hij onder andere fiscale herstructureringen, start-ups, waarderingen en werkkapitaalmanagement uitgevoerd.

In het bedrijfsleven heeft hij bij een grote retailorganisatie zich verder ontwikkeld op het gebied van AO/IB, riskmanagement en verzekeringen, waarbij hij zijn ervaring op het gebied van fiscaliteit heeft ingezet ten behoeve van Tax Control Framework en pensioenen. Zijn specialisatie is eCommerce (finance & control).
Stacks Image 278
Ramon Grob
+31 6 55 88 27 61 / ramongrob@betterfinance.nl

Ramon heeft in 2007 zijn titel Register Accountant (RA) behaald. Hij werkte 10 jaar bij een Big4 accountantskantoor in de controlepraktijk. Zijn klantenpakket bevatte uiteenlopende bedrijven zoals rechtenorganisaties in de film- en muziekindustrie, financiële- en zorginstellingen, sportbonden en productie- handelsbedrijven.

In het bedrijfsleven heeft Ramon zich als Accounting Manager bij een internationale biotech-organisatie verder ontwikkeld op het gebied van ontwerp en implementatie van ERP systemen (Oracle en SAP) en de interne en externe verslaggeving. Vanwege het internationale karakter van de organisatie en de bijbehorende complexiteit van een biotech-bedrijf, heeft Ramon veel ervaring opgedaan op het gebied van SOX (administratieve organisatie en interne beheersing), voorraadbeheer en voorraadrapportage, intrastat/BTW aspecten en treasury. Daarnaast heeft hij Shared Services op accounting activiteiten geïmplementeerd.